Openingsevenement

Yes! Je hebt de sleutels van jullie nieuwe bedrijfspand ontvangen. De verhuizers zijn aan de slag geweest en het hele kantoor is ingericht. Trots! Trots op de nieuwe werkomgeving en op wat jullie bereikt hebben met het bedrijf. Je kan niet wachten om het nieuwe kantoor te tonen aan de relaties en leveranciers. Een feestelijk openingsevenement is de ideale gelegenheid om je bedrijf en haar bedrijfsactiviteiten te presenteren. Bij jou in het nieuwe kantoorpand of in tijden van corona digitaal. En ja…ook digitaal weten we hoe we van de opening een onvergetelijk moment maken!

Mogelijkheden bedrijfsopening:

Borrel

Congres

Video productie

Opening bedrijfspand

Vandaag is het zover. De officiële opening van jullie nieuwe bedrijfspand! De relaties zijn uitgenodigd om dit samen met jullie te vieren tijdens een borrel of een congres. Een feestelijk moment waarin je vol trots de gasten kan voorzien van een rondleiding door het nieuwe pand en uitgebreide bedrijfsinformatie. Combineer dit met een netwerkborrel of laat een toonaangevende sprekers uit jullie branche een presentatie verzorgen. Laat je inspireren en zet je zelf op de markt als kennispartner. Nu al een bijzondere dag!

Een spraakmakende openingshandeling? En een uniek uitnodigingstraject? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Openingsevenement - rondleiding

Openingsevenement in corona tijd

In tijden van de 1,5 meter samenleving is het helaas niet mogelijk om de relaties in grote getallen uit te nodigen op kantoor. Gelukkig hebben we daar een digitale oplossing voor. Doormiddel van een interactief webinar presenteren we het nieuwe kantoor en jullie bedrijfsactiviteiten. We profileren jullie als kennispartner. Een plek om samen te komen, ideeën uit te wisselen en kennis te vergaren. Dit afgewisseld met muziek en luchtigheid zorgen samen voor een heel waardevol moment. Wij zorgen er voor dat je geheel ontzorgt wordt en alles, maar dan ook alles klopt!

Onze bouwevenementen

Laat je inspireren door de bouwevenementen van Raad & Daad Evenementen.