Start verkoop event

Voordat we beginnen met bouwen gaan we eerst in verkoop met behulp van een passend verkoopevenement. De brochures liggen klaar, de artistimpressies spatten van de banners, de makelaars zijn enthousiast en de maquette maakt het plaatje compleet. Maak een onvergetelijk moment van het start verkoop event en breng het bouwproject op verrassende wijze onder de aandacht. Ook tijdens corona, informeren op afstand!

Mogelijkheden verkoopevent:

Verkoopevent organiseren

Een start verkoop organiseren om het bouwproject zo goed mogelijk te kunnen presenteren. Raad & Daad evenementen denkt met je mee om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen op de potentiële kopers. Door de juiste setting te creëren vol passie en beleving worden verkoop kansen namelijk aanzienlijk vergroot.

Hulp nodig bij drukwerk, bouwbrochures of een video productie om het project nog meer tot leven te laten komen? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Start verkoop bouwproject
start verkoop maquette

Start verkoop in corona tijd

Het juiste concept van een verkoopevent voor jouw bouwproject afhankelijk van jullie doelen, de doelgroep of de cultuur en wensen van jullie bedrijf. Zo kan de start verkoop in de vorm van een (online) informatiebijeenkomst worden georganiseerd, maar ook als drive thru of in een spraakmakende videoproductie. Nadat we kennis hebben gemaakt met het bouwproject gaan we aan de slag met de organisatie van het event. Wij zorgen er voor dat je geheel ontzorgt wordt en alles, maar dan ook alles klopt!

Onze verkoop events

Laat je inspireren door de mogelijkheden van Raad & Daad Evenementen.