Start bouw event

Yes! Er is genoeg verkocht om te starten met de bouw en dat vieren we met een knallend bouwevenement! De heipalen zijn besteld en jullie gaan voorspoedig van start. De kopers hebben de HOERA brief ontvangen en worden uitgenodigd om deze mijlpaal samen te vieren. Een feestelijke kennismaking op de bouwplaats of in tijden van corona digitaal. Vergis je niet… ook digitaal weten we hoe we van de start bouw een onvergetelijk moment maken!

Mogelijkheden viering:

Bouw viering organiseren

Vandaag staan we stil bij het behalen van de eerste mijlpaal: de officiële bouw viering! De kopers komen naar de bouwplaats toe en zijn getuigen van het slaan van de eerste paal, het leggen van een vloerplaat of het storten van beton. En net zo belangrijk, wordt er kennis gemaakt met de nieuwe buren. Met dit evenement wordt letterlijk en figuurlijk een mooi fundament voor de toekomst gelegd. Een onvergetelijk moment!

Wanneer je de voorkeur geeft aan een creatieve handeling passend bij het project. Afgewerkt met jullie branding en drukwerk. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Start bouw viering
Raad en Daad bouwevenement

Start bouw in corona tijd

In tijden van de 1,5 meter samenleving is het helaas niet mogelijk om de kopers uit te nodigen op de bouwplaats. Gelukkig hebben we daar een digitale oplossing voor. Doormiddel van een livestream maken de kopers digitaal met elkaar kennis, zijn ze getuigen van de bouwhandeling en krijgen ze een informatieve rondleiding over de bouwplaats van de uitvoerder! Liever niet live? Uiteraard is het ook mogelijk vooraf een spraakmakende videoproductie vast te leggen welke op unieke wijze aan de kopers wordt getoond. Wij zorgen er voor dat je geheel ontzorgt wordt en alles, maar dan ook alles klopt!

Onze bouwevenementen

Laat je inspireren door de bouwevenementen van Raad & Daad Evenementen.