Bouw oplevering

Eindelijk, de oplevering! Iedereen heeft hier zo lang naar uitgekeken. De bewoners staan in de start blokken klaar om aan het klussen te beginnen. De collega’s zijn trots op het geleverde werk. De bouw is voorspoedig verlopen en de sleutel kan overhandigd worden aan de kopers. Een feestelijk moment, dat met een evenement of een klein gebaar een onvergetelijke herinnering wordt.

Bouw oplevering organiseren

Mogelijkheden sleuteloverdracht:

Oplevering vieren

Na maanden hard werken is het eindelijk zo ver: de oplevering van jullie nieuwbouwproject! De kopers worden uitgenodigd voor de eindinspectie en ontvangen hun huissleutels. Een feestelijk moment waar de kopers nog lang op terug zullen kijken. Maak deze mijlpaal nog onvergetelijker door een mooi foto moment te creëren of organiseer een buurtborrel ter kennismaking met de nieuwe buren.

Wanneer je de voorkeur niet geeft aan een event, denk dan eens aan bijvoorbeeld een mooi boek waarin de gehele bouw is vastgelegd of een uniek geschenk. Oftewel een blijvende herinnering. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze bouwevenementen

Laat je inspireren door de bouwevenementen van Raad & Daad Evenementen.