Video productie

Tijdens het koopproces zijn er veel contact momenten tussen de potentiële kopers en de projectontwikkelaar. Of het nu gaat om verkoopadvies van de makelaar, het doornemen van de keuzes met de kopersbegeleiding of met de uitvoerder op de bouw tijdens de kijkdag. Helaas behoort dit niet altijd tot de mogelijkheden. Zet een video productie in ter promotie van het bouwproject, ter start van de officiële digitale verkoop of ter viering van de start bouw of het hoogste punt.

Een video kan op vele manieren worden ingezet. We denken graag met je mee welke mogelijkheden voor jullie project de beste insteek is.

Projectfilm of makelaarsfilm

De verkoopbrochure voor jullie bouwproject ligt klaar. De website staat gereed. Je hebt zo goed mogelijk de sfeer van de nieuwe wijk geprobeerd vast te leggen voor de toekomstige kopers. Een mooie video productie ontbreekt nog om het beeld compleet te maken. Laat de makelaar of de projectleider meer vertellen over het project, breng de wijk in beeld en schets een mooie toekomst. Alles om de juiste sfeer op te roepen bij de toekomstige bewoners!

Samen met jullie bepalen we de sfeer en de verhaallijn. Onze project managers denken graag met je mee over de verhaallijn, het script en de storyboards.

Video productie drone
Video productie bouw rondleiding

Leg de bouw vast in een video productie

Op de bouwplaats gebeurt er altijd zo veel. Waar vandaag nog de heimachine actief is, kan morgen al de fundering geplaatst worden. De kopers rijden regelmatig naar de bouwplaats om het proces te kunnen volgen. Tijdens een kijkdag kunnen ze eindelijk een kijkje nemen in het huis en meer horen over de status. Maar hoe houd je iedereen tussentijds op de hoogte? Denk eens aan een video waarin de speech van de directie en de wethouder gecombineerd wordt met een bouwhandeling. Eventueel uit te breiden met een rondleiding door de uitvoerder. Wij verzekeren je dat je ook met een video de juiste snaar kan raken van de kijker.

Onze video producties op de bouw

Laat je inspireren door de bouwvieringen per video van Raad & Daad Evenementen.