Hoogste punt viering

We hebben het hoogste punt van het gebouw bereikt en daar staan we natuurlijk bij stil; Panne bier! Weer een nieuwe mijlpaal voor de kopers, maar ook voor je relaties en de werknemers op de bouw. Sta stil bij het behalen van deze mijlpaal. Een feestelijke viering op de bouwplaats of digitaal of verras ze met een uniek geschenk. Vergis je niet… ook digitaal weten we hoe we van het hoogste punt een onvergetelijk moment maken!

Mogelijkheden hoogste punt viering:

Hoogste punt organiseren

Vandaag staan we stil bij het behalen van een nieuwe mijlpaal: het bereiken van het hoogste punt! De kopers komen naar de bouwplaats toe en zijn getuigen van het draaien van de dakkappen en het plaatsen van de dakrand. En net zo belangrijk, wordt er nader kennis gemaakt met de nieuwe buren. Een onvergetelijk moment!

Wanneer je de voorkeur niet geeft aan een event maar bijvoorbeeld een op maat gemaakt burenboekje, een video compilatie of een mooi geschenk. Oftewel een blijvende herinnering. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoogste punt
Kijkdag bouw

Hoogste punt op 1,5 meter

In tijden van corona is het helaas niet mogelijk om de kopers uit te nodigen op de bouwplaats. Gelukkig hebben we daar een digitale oplossing voor. Doormiddel van een livestream of compilatie zijn de kopers digitaal getuigen van het behalen van de mijlpaal en krijgen ze een informatieve rondleiding over de bouwplaats van de uitvoerder! Liever niet live? Uiteraard is het ook mogelijk vooraf een spraakmakende videoproductie vast te leggen welke op unieke wijze aan de kopers wordt getoond. Wij zorgen er voor dat je geheel ontzorgt wordt en alles, maar dan ook alles klopt!

Onze bouwevenementen

Laat je inspireren door de bouwevenementen van Raad & Daad Evenementen.