Drukwerk bouw

Een (bouw)evenement is onderdeel van het marketingplan. Correct gebruik van huisstijl en zichtbaarheid op foto’s en drukwerk is dan ook een vereiste. Onze vormgever ontwerpt in overleg met jullie het uitnodigingstraject en de branding, passend bij het bouwproject. Alles om het bouwproject en jullie bedrijf goed te profileren. Naamsbekendheid is immers een belangrijke verkooptool.

Of het nu gaat om drukwerk voor het verkooptraject, ter aankleding van het bouwevenement of als geschenk bij oplevering. Wij weten hoe we jullie en het bouwproject optimaal kunnen presenteren!

Branding verkoopevent bouw-2

Mogelijkheden drukwerk:

Uitnodigingstraject

Brochure

Branding

Contact

Profileren bouwproject

Hoe krijg je potentiele kopers over de streep om te kiezen voor jullie bouwproject? De ligging, het aanbod van woningen en de het verhaal van de wijk zijn daarin belangrijke punten. Maar hoe breng je de juiste sfeer van het project over op de geïnteresseerden? Onze eventmanagers denken met je mee. Wij creëren een bouwbrochure en zorgen voor het drukwerk voor tijdens het (verkoop)event. Uiteraard denken wij ook mee hoe we het verkooptraject kunnen laten slagen. Een film van het bouwproject of een makelaars film als marketingtool behoort ook tot de mogelijkheden!

Drukwerk branding bouwhandeling

Een boek als geschenk

Indien je liever geen evenement organiseert kan er ook gekozen worden voor een geschenk. Denk bijvoorbeeld aan een burenboek, waarin verhalen van de buren worden gebundeld om nader kennis te maken. Of een boek waarin het gehele bouwtraject met foto’s is vastgelegd. Beide een mooi en uniek geschenk. Een geschenk waar de nieuwe bewoners nog vaak in zullen bladeren. Kies dat drukwerk dat past bij de doelgroep, de situatie en het bouwproject.

Onze bouwevenementen

Laat je inspireren door de bouwevenementen van Raad & Daad Evenementen.