Onze drijfveren

Als evenementen bouwers van Raad & Daad bouwevenementen dromen wij van; euforische gasten, staande ovaties, schaterend publiek, unieke belevenissen en verbazingen. Wij geloven dat doormiddel van samen onvergetelijke herinneringen creëren bouwbedrijven groeien. Wij willen immers weer voelen. Proeven. Ervaren. Je verbonden voelen bij je toekomstige buren. Als koper, aannemer of leverancier één voelen en samen werken aan een mooie toekomst.

Wie is Raad & Daad bouwevenementen en wat zijn onze drijfveren? Lees het hier:

Gewoon verwonderen

Iedere dag weer, verbazen en verwonderen wij onze gasten in al onze producties. Hoe klein of hoe groot je bouwevenement ook is. De verwondering en de glimlach van jullie gasten zijn onze energie. Reset your battery met ons aan je zij als eventpartner.

Niet lullen maar poetsen. Met veel Rotterdams bloed in het bedrijf is de mentaliteit hard werken en dingen waarmaken. Ons woord daar houden wij ons altijd aan. Make it happen.

Bewuste keuzes

Het plan klopt, de uitvoering klopt en de nazorg ook. Wij houden ervan als alles KLOPT! Jij kan tijdens het evenement ultiem genieten en je mengen met de gasten. En wij? Wij zorgen er voor dat je geheel ontzorgt wordt en alles, maar dan ook alles klopt!

De wereld om ons heen verandert en wij zijn ons steeds meer bewust van haar toekomst. Daarom hebben wij er voor gekozen om onze voetafdruk te verkleinen. Want laten we eerlijk zijn…. iets doen voor een ander, de natuur en de generaties na ons voelt stiekem verdomd goed!

Liefde voor…

Het horeca bloed stroomt door de aderen van onze eventmanagers. We zijn een evenementenbureau, maar door onze horeca ervaring zijn we een ster in gastvrijheid. Cateringmedewerkers, foodconcepten en toebehoren, we verzorgen het met liefde voor je.

En naast de catering verzorgen wij ook de andere facilitaire zaken voor je. Te denken aan toilet- en stroomvoorziening, het uitnodigingstraject en de branding. Al die onderdelen die je zelf liever niet doet. Gooi ze over de schutting en wij nemen ze met liefde van je over!

Kennis maken?

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van onze drijfveren? Maak snel een afspraak om persoonlijk met elkaar kennis te maken! We kijken er naar uit om met je te leren kennen.

Bel ons via 010 300 7809,  stuur een e-mail of vul ons contactformulier in. Hopelijk tot snel!

Meet the team

Bouwschoenen aan, helm op en gaan. Iedere dag weer zijn wij te herkennen aan de grote glimlach.
Met onze voeten in de modder en de wind in onze haren genieten we iedere dag van de avonturen op de bouw.
Wij kennen onze weg op de bouwplaats als geen ander. Overleggen met de uitvoerder over de mogelijkheden,
bewegen mee met last-minute veranderingen en houden van de doeners houding van de bouwlieden!

Maak kennis met onze evenementenbouwers:

Bouwboek

Tim van Eekelen
Tim a.k.a. onze eindbaas, al meer dan 10 jaar. Extreem enthousiast en een creatief brein zijn kenmerkend voor hem. De raders in zijn hoofd stoppen nooit. Altijd op zoek naar nieuwe verfrissende ideeën. In alles ziet hij kansen. Een echte impulsieveling die leeft in het moment. Ook wel de aanjager van het team. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ze op kantoor soms zijn tomeloze energie moeten afremmen. Zijn uitlaatklep is dan ook crossfit. Vaak, veel en lang!

Jolanda Slee
Onze duurzame vakidioot, die vaak nadenkt over ‘kan dit niet anders?’. Conceptmatig ijzersterk en altijd bezig met het optimaal laten uitkomen van jullie huisstijl. Daadkrachtig op een zo’n efficiënt mogelijk manier, waarbij kwaliteit op nummer 1 staat. Ze maakt haar keuzes heel bewust. Zo ook in haar vrije tijd. Mooie plekken ontdekken en bewust omgaan met de natuur. Back to basic. Genieten van dat wat moeder aarde ons heeft geschonken! #zerowaste

Gloria Huisman
Met Gloria op je evenement weet je gegarandeerd dat overal aan is gedacht. Ook wel onze perfectionist met een rits aan back-up plannen altijd op zak. Ze laat niks aan het toeval over en weet heel goed wat ze wilt. IJverig en oprecht geïnteresseerd in haar omgeving. Altijd dat ene stapje extra willen doen. Ook in het onbekende. En gelukkig neemt ze altijd haar camera mee. Zodat iedereen altijd kan genieten van de onbekende plekken die zij in haar vrije tijd ontdekt!