Projectfilm 

De verkoopbrochure voor jullie bouwproject is gereed. De website kan bijna online. De sfeer van de nieuwe wijk is zo goed mogelijk in foto’s en tekst vastgelegd voor de toekomstige kopers. Toch ontbreekt er nog iets. Een mooie projectfilm om het beeld compleet te maken. Laat de makelaar of de projectleider meer vertellen over het project, breng de wijk in beeld en schets een mooie toekomst. Alles om de juiste sfeer op te roepen bij de toekomstige bewoners!

Projectfilm cameraman

Film als verkooptool

Zet de projectfilm in als verkooptool voor jullie bouwproject. Een film die de juiste sfeer en emotie oproept bij de kijker. Ze worden enthousiast, zien zich helemaal in de nieuwe wijk wonen. Hun toekomst gaat zich daar afspelen! In de project- of makelaars film brengen we het project in beeld met dronebeelden van de omgeving, AI’s van het project en toelichting van de makelaar of projectleider.

Samen met jullie bepalen we de sfeer en de verhaallijn. Wat is het verhaal dat jullie willen vertellen? En voor welke doelgroep zijn deze woningen en de wijk geschikt? Onze project managers denken graag met je mee over de verhaallijn, het script en de storyboards.

projectfilm backstage
Makelaarsfilm

Start verkoop per film

Naast de projectfilm is het ook mogelijk het bouwproject digitaal in verkoop te laten gaan. Samen met de projectleider of makelaar maken we een film waarin uitgebreid het project en de type huizen aan bod komen. Dit wordt afgewisseld met een uitleg over het verkooptraject. Wat is de sluitingsdatum? Welke opties zijn er? En hoe werkt de inschrijving? Deze film wordt vanaf de dag dat we in verkoop gaan op de projectwebsite gepubliceerd. Op deze manier kunnen alle geïnteresseerde op ieder gewenst moment de film bekijken en zich laten enthousiasmeren.