Informeren om te verkopen

Een informatiebijeenkomst voor het presenteren van je bouwproject is een goed verkoopmiddel. Zorg er voor dat de makelaars klaar staan en je drukwerk voorzien van artist impressies gereed liggen. Met een goede presentatie en duidelijke (verkoop)informatie zet je je bouwproject op de kaart. Of het nu gaat om een start verkoop moment op de bouwplaats of in een naastgelegen locatie. Samen met jullie bepalen we welke sfeer en uitstraling past bij het project. Alles om de juiste snaar te raken bij de geïnteresseerden!

LAAT JE INFORMEREN OVER JOUW TOEKOMSTIGE HUIS

Een informatiebijeenkomst is de ideale gelegenheid om je bouwproject te presenteren. De makelaars en projectleiders voor alle informatie hebben jullie zelf in huis. Maar hoe zet je de juiste sfeer neer dat geïnteresseerden over gaan van informatie inwinnen tot kopen? Samen met jullie bepalen we de juiste verkoopstrategie en passen hierop het drukwerk aan. Of het nu gaat om een bouwbrochure, extra banners of overige branding. Ook voor die onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je het product nog verder tot leven laten komen? Overweeg dan een projectfilm op te nemen waarin de projectleider de kijker meeneemt naar wellicht zijn of haar toekomstige woonwijk.

Plattegrond informatiebijeenkomst bouwproject