Informeren om te verkopen

Een informatiebijeenkomst voor het presenteren van je bouwproject is een goed verkoopmiddel. Zorg er voor dat de makelaars klaar staan en je drukwerk voorzien van artist impressies gereed liggen. Met een goede presentatie en duidelijke (verkoop)informatie zet je je bouwproject op de kaart. Of het nu gaat om een start verkoop moment op de bouwplaats of in een naastgelegen locatie. Samen met jullie bepalen we welke sfeer en uitstraling past bij het project. Alles om de juiste snaar te raken bij de geïnteresseerden!

LAAT JE INFORMEREN OVER JOUW TOEKOMSTIGE HUIS

Een informatiebijeenkomst is de ideale gelegenheid om je bouwproject te presenteren. De makelaars en projectleiders voor alle informatie hebben jullie zelf in huis. Maar hoe zet je de juiste sfeer neer dat geïnteresseerden over gaan van informatie inwinnen tot kopen? Samen met jullie bepalen we de juiste verkoopstrategie en passen hierop het drukwerk aan. Of het nu gaat om een bouwbrochure, extra banners of overige branding. Ook voor die onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je het product nog verder tot leven laten komen? Overweeg dan een projectfilm op te nemen waarin de projectleider de kijker meeneemt naar wellicht zijn of haar toekomstige woonwijk.

Plattegrond informatiebijeenkomst bouwproject
Zelfbouwwoning informatiebijeenkomst

Informeren en verkopen in corona tijd

In tijden van corona is een informatiebijeenkomst helaas niet een van de mogelijkheden. Maar wat dan wel? Denk bijvoorbeeld aan een digitale informatiebijeenkomst waarin het project wordt toegelicht door de projectleider en vragen gesteld kunnen worden. Of produceer een projectfilm of organiseer een drive thru. Laat geïnteresseerden passeren met hun auto en presenteer op unieke wijze alle verkoopinformatie. Is het bouwproject een onderdeel van een grotere nieuwbouwwijk met meerdere projecten? Dan is bijvoorbeeld een open dag met meerdere stands ook een van de opties. Elk project presenteert zich tijdens deze route op geheel eigen wijze. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.