Start verkoop per drive thru

Alles is gereed om het bouwproject in verkoop te laten gaan. De brochures liggen klaar en wellicht hebben jullie ook een projectfilm geproduceerd. Normaliter het moment om geïnteresseerden tijdens een informatiebijeenkomst uit te nodigen. Door corona is dit helaas momenteel niet mogelijk. Gelukkig zijn er oplossingen voor om het project op unieke wijze onder de aandacht te brengen. Te denken aan bijvoorbeeld een start verkoop drive thru of ga digitaal in verkoop. Informeren op afstand!

BOUWINFORMATIE OPHALEN PER AUTO

Een drive thru is een route of een afhaalpunt waar met de auto of fiets langs gereden kan worden. Dit kan heel basis met een klein tentje waar de geïnteresseerde door langs te rijden de bouwbrochure op kan halen. Of organiseer een experience die de sfeer en het gevoel van het nieuwbouwproject weergeven. Op basis van de doelgroep, de gewenste te behalen doelen, het bouwproject en de locatie bepalen we samen welke optie er het beste past. Jullie informeren de potentiële kopers en wij zorgen voor de organisatie en de branding.

Artistimpressions start verkoop

Ontdekkingstocht door de nieuwbouwwijk

Betreft het een geheel nieuwe wijk waarin verschillende ontwikkelaars een bouw project ontwikkelen? Denk dan eens aan de organisatie van een ontdekkingstocht door de wijk. Elke ontwikkelaar presenteert zich op eigen wijze op zijn bouwkavel. Alle projecten worden met elkaar verbonden door een spraakmakende route. Stap in de auto en rij samen met je gezin een unieke drive thru. Een geweldig dagje uit, waarin alle highlights van jullie toekomstige wijk worden uitgelicht. Laat je informeren door de projectontwikkelaars over de diversiteit van woningen. De ideale manier om na te gaan welke type woning bij jullie past.