LEG DE START BOUW VAST IN EEN VIDEO

Er kan gestart worden met de start bouw. De ideale gelegenheid om stil te staan bij de reeds behaalde mijlpalen. Door de huidige situatie is het niet mogelijk om alle nieuwe bewoners uit te nodigen op de bouwplaats. Maar ook wanneer dit wel weer kan is het vastleggen van de start bouw in een video een spraakmakende optie. Verras de bewoners of de relaties met een compilatie van bouwwerkzaamheden, speeches en drone beelden van de omgeving. Een onvergetelijk naslagwerk.

OPTIE 1: KORTE COMPILATIE START BOUW

Naast een livestream zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft films om de start van de bouw te vieren. Te denken aan bijvoorbeeld een korte compilatie. Dit is een compilatie van maximaal 5 minuten waarin we speeches afwisselen met drone- en omgevingsbeelden en beelden van diverse bouwwerkzaamheden. In deze film adviseren wij gebruik te maken van voice-overs waarbij de nadruk gelegd wordt op de sfeer en de status van de bouwplaats.

Stuur de film per e-mail naar de kopers, zet hem op een usb stick en geef deze cadeau of plaats hem op de social media kanalen. Ook perfect te gebruiken voor jullie eigen marketing!

Start bouw video
Opname video

Optie 2: Compilatie met rondleiding

Breid de compilatie uit met een enthousiaste presentator en rondleiding over de bouwplaats. Krijg een uniek kijkje op de bouw en laat de presentator samen met de uitvoerder een ronde doen over de bouw. Hoor alle ins- en outs over de status en creëer een mooi naslagwerk. Deze langere compilatie duurt maximaal 15 minuten. Optioneel kan er gekozen worden om de film met alle nieuwe bewoners in een digitale omgeving te bekijken. Op deze manier hebben de bewoners de kans om elkaar te leren kennen en tegelijkertijd dit bijzondere moment samen te vieren. Succes verzekerd!