Start bouw evenement op de bouwplaats

Tijd voor het start bouw evenement van jullie bouwproject! Voor de kopers een bijzonder moment. Je nodigt de kopers uit op de bouwplaats om samen de officiële start bouw te vieren. Een spraakmakende bouwhandeling, heerlijke catering, sfeervolle muziek en kennismaken met de buren maken het feest compleet. Gegarandeerd een onvergetelijke dag op de bouwplaats.

Kijkdag op de bouw

Verrassende bouwhandeling

Vandaag staan we stil bij het behalen van de eerste mijlpaal: de officiële start bouw viering! De kopers komen naar de bouwplaats toe en zijn getuigen van een verrassende bouwhandeling. Wordt het een ‘standaard’ bouwhandeling zoals het slaan van de eerste paal, het leggen van een vloerplaat of het storten van beton. Of ga je voor een creatieve handeling passend bij het project. Afgewerkt met jullie branding. Samen kijken we welk type handeling gewenst is. Uiteraard wordt hier de setting en de invulling van de catering op aangepast. Een onvergetelijk start bouw evenement waarin alles klopt!

Entertainment bouwhandeling
Facilitair bouwevenement

Facilitaire onderdelen op de bouwplaats

Misschien minder leuk, maar wel zeer noodzakelijk. Een start bouw evenement kan niet zonder enkele facilitaire onderdelen. Wat te denken van de stroom- of toiletvoorziening? Of een tent bij slecht weer? Onze eventmanagers bekijken tijdens een locatiebezoek welke onderdelen er reeds aanwezig zijn. Voor de overige onderdelen dragen wij zorg. Ook maken we een stroomplan en een draaiboek. Tijdens het evenement kan jij genieten en zorgen wij voor de organisatie. Oftewel we zorgen er voor dat je geheel ontzorgt wordt en alles, maar dan ook alles klopt!

Onze bouwevenementen

Laat je inspireren door de bouwevenementen van Raad & Daad Evenementen.