Vestia renovatie flat Naaldwijk

Na de grote renovatie aan de Handellaan in Naaldwijk vond Vestia het een mooi moment om dit te vieren met alle bewoners. Raad & Daad Evenementen ontwikkelde voor dit Vestia bouwevenement het renovatiefeest. De lokatie was toepasselijk, namelijk midden in de straat.

Doelstelling:
Afronding van de renovatie aan de Handellaan en een ontspannen moment waarbij bewoners elkaar beter kunnen leren kennen.

Creatief concept:
Vestia bouwevenement – Kom herfstproeven en leer je buren kennen.

 

Uitvoering:

Midden in de wijk werd een grote tent opgebouwd met stoom aggregaat, toiletten en een podium. De vloer werd volledig gevuld met bladeren om het herfstthema te benadrukken. Verder werden fotodoeken gebruikt voor de aankleding. Kinderen konden vogelhuisjes schilderen, spelen op de Wii spelcomputer of een tekening van zichzelf laten maken door de sneltekenaar. En er waren winterse hapjes aanwezig. We verzorgden ook de uitnodigingen en een presentatie die werd vertoond op een plasmascherm.

TIM GEEFT RAAD

Ben je op zoek naar een op maat gemaakt evenement, een inspiratievolle brainstorm of gewoon een gezellige kennismaking?

Bij ons staat de koffie altijd klaar! Heb je het te druk, maar wil je toch graag met ons in contact komen? Bel ons dan, of vul onderstaand contactformulier in.

079 – 331 19 22

info@raadendaadevenementen.nl

"Wij bouwen aan een goede relatie"