Een memorabel geschenk

Zodra de kopers de sleutel in ontvangst nemen breekt de klustijd aan. Een tijd van veel ritjes naar de bouwmarkt, het aansturen van de diverse leveranciers en het doorhakken van knopen. De wijk staat vol met busjes van aannemers en de buren lopen met een grote glimlach over straat. De tijd van oplevering is zo bijzonder! Maak deze tijd nog extra bijzonder en geef een geschenk aan alle kopers. Een geschenk die ze levenslang bij zich zullen houden omdat het hen herinnert aan de oplevering.

Liever een buurtborrel organiseren om de buurt nader met elkaar kennis te laten maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Geschenk oplevering

VOOR IEDER BUDGET

Op basis van het bouwproject, de doelgroep en het beschikbare budget bedenken wij een passend geschenk voor de kopers. Een mooi gebruiksvoorwerp voor in huis, een stukje kunst die een prominente plek zal krijgen of een lokaal product dat kenmerkend is voor het bouwproject. Wij zorgen er altijd voor dat onze suggesties duurzaam zijn. Want laten we eerlijk zijn. Er is niks zo zonde als wanneer het zorgvuldig uitgezochte cadeau niet veel later in de prullenbak terecht komt. Zonde van het geld, maar net zo zonde van het milieu. Samen met jullie kiezen we dus echt een passend cadeau, welke per project kan verschillen.

Cadeau speakerbox

Jullie eigen lijn van geschenken

Naast alle reeds bestaande geschenken kunnen we ook speciaal voor jullie een eigen geschenken lijn ontwikkelen. Dus niet alleen een geschenk waar jullie logo op gedrukt staat maar echt een eigen geschenk. Ons team met vormgevers denkt graag mee over een unieke invulling. Het is een kwestie van één keer goed bedenken en ontwikkelen, waarna jullie het vervolgens bij elke oplevering kunnen uitreiken. Dit geschenk zal herkenbaar worden en automatisch aan jullie worden gekoppeld. Wat is er nou meer bijzonder dan een geschenk dat speciaal voor jullie is ontwikkeld?