Maak kennis met de nieuwe buren

Na maanden van wachten en vele keuzes maken is het eindelijk zover: de oplevering! Weken van klussen gaan beginnen. Sommige buren huren aannemers in en andere gaan tot in de late uurtjes zelf aan de slag. Een bijzondere tijd waarin je je buren en de wijk beter zult leren kennen. Vier samen met de buren de oplevering en organiseer een buurtborrel.

In tijden van corona op zoek naar een digitale insteek of op 1,5 meter? Ook daar hebben wij een heel bijzondere oplossing voor.

VIER DE OPLEVERING MET EEN BUURTBORREL 

Nodig alle nieuwe bewoners uit op een centrale plek in de wijk om gezamenlijk de oplevering te vieren. Heerlijke catering, sfeervolle muziek en kennismaken met de buren maken het feest compleet. Voeg daar fijne spelactiviteiten aan toe voor de kinderen en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke buurtborrel.

Uiteraard denken wij ook aan stroomvoorzieningen, een vergunning of melding doen bij de gemeente en een tent bij slecht weer. Geniet, wij dragen zorg voor de rest!

Kinderactiviteiten buurtborrel

Kennismaken vanuit de voortuin

Kan er door de corona maatregelen geen buurtborrel worden georganiseerd? Dan behoort een gezamenlijke livestream of een mooie geschenk tot de mogelijkheden. Of vier de oplevering met je straat met een borrel of een kluslunch. Allen vanuit de voortuin. Op afstand maar toch gezellig samen. Een unieke manier om nader kennis te maken. Wij regelen een foodtruck of heerlijke foodboxen en de bewoners zorgen voor de klapstoelen. Nu al gezellig!