Breng de bouw in beeld

De sleutel is overhandigd en het klussen gaat beginnen. Om deze mijlpaal te vieren wil je de kopers graag een geschenk geven. Wat geef je als aandenken aan deze bijzondere tijd? Er zijn veel verschillende soorten geschenken te bedenken. Maar wat is er echt bijzonder en speciaal. Iets dat voor altijd bewaard zal blijven en op vele familie- en vriendenbezoeken de revue zal passeren.

Speciaal voor jullie bouwproject creëren wij het bouwboek. Een boek waarin het gehele bouwtraject in beeld is vastgelegd. Een naslagwerk die gegarandeerd voor een grote glimlach zorgt!

Bouwboek - bouw in beeld

EEN ONVERGETELIJK BOUWBOEK

Het bouwboek brengt alle facetten van de bouw in beeld. Het slaan van de eerste paal, het start bouw evenement, het plaatsen van de fundering, het storten van het beton, het bereiken van het hoogste punt en ga zo maar door. Mooie beelden van de bouwvakkers aan het werk, afgewisseld met dronebeelden vanuit de lucht. Hoe vaak je als koper ook aan het hek staat, dit inkijkje in de bouw is uniek!

We portretteren de uitvoerder en de projectleider op de bouwplaats voor een persoonlijk welkomstwoord. En zodra het sanitair en het huisnummer geplaatst wordt maken we specifieke foto’s per woning. Dit bouwboek is een herinnering voor het leven. Optioneel wordt de fotoreportage in het boek afgesloten met de sleuteloverdracht of een foto van het gezin voor hun nieuwe huis.

Bouwboek start bouw
Bouw in beeld

Fotograaf & vormgever – 1 team!

Onze fotograaf en vormgever zijn op elkaar ingespeeld. Op basis van het bouwproject stemmen ze samen met jullie af welke sfeer het bouwboek moet uitademen. Staat bijvoorbeeld de natuur centraal of de historische locatie? Dit soort elementen worden meegenomen in zowel de fotografie als het ontwerp van het bouwboek. Vooraf bespreken we samen met de uitvoerder de bouwplanning zodat we op de juiste momenten klaar staan op de bouwplaats. Succes verzekerd!