Livestream vanaf de bouwplaats

Het hoogste punt op de bouwplaats is bereikt. De ideale gelegenheid om stil te staan bij de reeds behaalde mijlpalen. Door de huidige situatie is het niet mogelijk om alle genodigden uit te nodigen op de bouwplaats. Gelukkig is daar een oplossing voor. Verzorg een livestream om het hoogste punt op de bouwplaats te vieren. De toekomstige bewoners zijn getuigen, vanuit hun eigen huiskamer, van de viering en maken nader kennis met hun nieuwe buren.

Liever niet live? Kies dan voor een compilatie film die naar de gasten toegestuurd kan worden.

Digitale hoogste punt viering

Live vanuit de huiskamer

In de week voorafgaand aan de livestream van het bereiken van het hoogste punt, ontvangen alle genodigden een proostbox thuis. Op de aangeven dag en tijd zitten ze achter de computer gereed. Een aftelscherm is zichtbaar. Een voor een verschijnen de nieuwe buren in beeld. Speeches volgen en de bewoners zijn live getuigen van het bereiken van het hoogste punt. Samen met de uitvoerder kijken we welke bouwhandeling dit is en hoe we dit het beste in beeld kunnen brengen. Het moet voelen alsof de kijkers er echt bij zijn! Alleen de modderschoenen achteraf en de helm zullen ontbreken in de huiskamer.

Regie Livestream op de bouwplaats

Kennis en interactie tijdens de livestream

Het leukste is dat tijdens een livestream er meer gelegenheid is voor diepgaande informatie over de bouw. In een rondleiding geven we de kijkers echt een kijkje op de bouwplaats. Wat is de huidige status? Zijn de binnenvloeren al gestort, staan de stempels er nog of is het dak al waterdicht? Daarnaast is er de mogelijkheid om interactie op te zoeken met de kijkers. Waarna de livestream wordt afgesloten met een nadere kennismaking. In breakout sessies gaat het gezelschap uit elkaar. Verdeeld in bijvoorbeeld woonblokken of relatiekringen. Wij raken jouw gasten op afstand!