Hoogste punt viering op de bouwplaats

Na maanden hard werken is het hoogste punt bereikt. Tijd voor de hoogste punt viering van jullie bouwproject! Voor de kopers een bijzonder moment. Je nodigt de kopers uit op de bouwplaats voor een gezamenlijke borrel. Een spraakmakende bouwhandeling, heerlijke catering, sfeervolle muziek en kennismaken met de buren maken het feest compleet. Gegarandeerd een onvergetelijke dag op de bouwplaats.

Hoogste punt viering

BEREIKEN HOOGSTE PUNT 

Vandaag staan we stil bij het behalen van een nieuwe mijlpaal: de hoogste punt viering! De kopers komen naar de bouwplaats toe en zijn getuigen van een verrassende bouwhandeling. Wordt het een ‘standaard’ bouwhandeling zoals het kantelen van de daken of het plaatsen van de dakrand. Of ga je voor een creatieve handeling passend bij het project. Afgewerkt met jullie branding. Samen kijken we welk type handeling gewenst is. Uiteraard wordt hier de setting en de invulling van de catering op aangepast. Een onvergetelijk start bouw evenement waarin alles klopt!

Hoogste punt bouwplaats
Facilitair bouwevenement

Faciliteiten op de bouwplaats

Misschien minder leuk, maar wel zeer noodzakelijk. Een hoogste punt evenement kan niet zonder enkele facilitaire onderdelen. Wat te denken van de toilet- of stroomvoorziening? Of een tent bij slecht weer? Onze eventmanagers bekijken tijdens een locatiebezoek welke onderdelen er reeds aanwezig zijn. Voor de overige onderdelen dragen wij zorg. Ook maken we een draaiboek en een stroomplan. Tijdens het evenement kan jij genieten en zorgen wij voor de organisatie. Oftewel we zorgen er voor dat je geheel ontzorgt wordt en alles, maar dan ook alles klopt!

Onze bouwevenementen

Laat je inspireren door de bouwevenementen van Raad & Daad Evenementen.