Leg het Hoogste Punt vast in een film

Het hoogste punt op de bouwplaats is bereikt. De ideale gelegenheid om stil te staan bij de reeds behaalde mijlpalen. Door de huidige situatie is het niet mogelijk om alle nieuwe bewoners uit te nodigen op de bouwplaats. Maar ook wanneer dit wel weer kan is het vastleggen van het hoogste punt in een film een spraakmakende optie. Verras de bewoners of de relaties met een compilatie van bouwwerkzaamheden, speeches en drone beelden van de omgeving. Een onvergetelijk naslagwerk.

Film Hoogste Punt

Optie 1: Korte compilatie hoogste punt

Naast een livestream zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft films om het hoogste punt te vieren. Te denken aan bijvoorbeeld een korte compilatie. Dit is een compilatie van maximaal 5 minuten waarin we drone beelden afwisselen met speeches, omgevingsbeelden en beelden van diverse bouwwerkzaamheden. In deze filmsoort adviseren wij gebruik te maken van voice-overs waardoor de nadruk gelegd wordt op de sfeer en de mijlpalen van de bouwplaats.

Stuur de film per e-mail naar de kopers, zet hem op een usb stick en geef deze cadeau of plaats hem op de social media kanalen. Ook perfect te gebruiken voor jullie eigen marketing!

Optie 2: Compilatie met rondleiding

Breid de korte compilatie uit met een vrolijke presentatrice en rondleiding over de bouwplaats. Krijg een uniek kijkje op de bouw en laat de presentatrice samen met de uitvoerder een ronde doen over de bouw. Hoor alle ins- en outs over de status en creëer een mooi naslagwerk. Deze langere compilatie duurt maximaal 15 minuten. Optioneel kan er gekozen worden om de film met alle nieuwe bewoners in een digitale omgeving te bekijken. Op deze manier hebben de bewoners de kans om elkaar te leren kennen en tegelijkertijd dit bijzondere moment samen te vieren. Succes verzekerd!